NapelemekA Technosolar Kft. valóra váltja álmaitKivitelezés


A megújuló energiák között a napenergia hasznosítása a legdinamikusabban fejlődő üzletág napjainkban. Az elektromos áram egy igen univerzális energiaforrás, hiszen minden háztartási gép és egyéb elektromos berendezést lehet vele működtetni. Szinte nincs is olyan terület országunkban, ahol ne használnának elektromos áramot. Az emberiség folyamatosan növekvő energiaigényeit ki kell elégíteni, de mivel egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a környezetvédelemre, ezt csak megújuló energiatermelő rendszerek létesítésével lehet megvalósítani.

A napelem, a napelemes technológia nagy fejlődésen ment keresztül, ezért olyan keresett megoldás a napelemes erőmű, mint villamos energiatermelő rendszer, mely számos előnnyel rendelkezik. A napelemek szakszerű telepítés után gyakorlatilag nincs karbantartási költség, nincsenek mozgó alkatrészek, amelyek elkopnának és lehetőség van teljesen automatikus felügyeleti rendszer kialakítására, tehát minimális ellenőrző személyzet szükséges a működtetéséhez.

A napelem panelekre 10 éves teljes körű termékgarancia vonatkozik!

A nagyon jó minőségű anyagokból készült napelem ellenáll minden környezeti hatásnak, hidegnek, melegnek, hónak és a jégesőnek is. A termékgarancián felül teljesítménygarancia is vonatkozik a napelemeinkre, ami azt jelenti, hogy 10 év után a névleges teljesítmény 90%-át, 20 év után a 80%-át lesznek képesek teljesíteni.

Kérje napelem rendszer kivitelezéshez ingyenes javaslatunkat, árajánlatunkat!